Freddie Mercury in Vogue magazine 1984

Freddie rarely willingly appeared in print ,but agreed to be one of five celebrities promoting diamonds for men in a vogue magazine supplement published on behalf of the diamant information centre in the June 1984 edition .Freddie chosen diamond pieces were a pair of black aluminium cufflinks set with diamonds designed by Roger doley and a gold and diamond signet ring by Cartier .The others celebrities featured were singer Leon Sutton ,David Essex ,Placido Domingo and Billy Connolly .On his shirt Freddie wears a diamond and steel stud by Tom Dobbie

Copyright photograph Keith Valentine

Tekst comes from the book Freddie Mercury the great pretender

29 thoughts on “Freddie Mercury in Vogue magazine 1984

 1. Reblogged this on “THE JOURNALIST “… REVEALING AND INTERESTING "INTERVIEWS" and commented:
  http://www.mymovie2015.wordpress.com
  see
  https://youcanbeachampion.wordpress.com/2019/10/24/•-axl-rose-about-freddie-mercury and
  https://craigsbooks.wordpress.com/2019/10/24/%e2%80%a2-axl-rose-about-freddie-mercury/

  Shared by “too speedy gonzalez, take more care and totally unmusical”# c

  # yet great songs and words/wordpower can uplift and inspire …hugely

  “Information and Inspiration Distributer, Incorrigible Encourager and People-builder” *

  * not bridges (thank goodness)!

  Well my family and friends say I’m “safest” just writing and sharing
  Still

  Driven to share, uplift, encourage and (perhaps even) inspire

  Liked by 1 person

 2. Ik kort over mij vertellen . Ik ben Seraja 38 jaar oud en heb een half jaar geleden te horen gekregen dat ik een Avm in mijn hoofd heb die helaas niet verwijderd kan worden . Conclusie ik moet er mee leren leven en hopen dat ik 80 word . In die tijd kwam Freddie in mijn leven en zijn muziek is zo steun. Ik begon een instagram account . Een Facebook pagina en nu dan een website ❤️😍waar ik alles van Freddie in kwijt kan mijn afleiding en plezier . Het gaat trouwend goed met mij . Ik
  Heb anti depressieva pillen die houden mij rustig . En sinds ik die slik ben in rustig en den niet veel aan wat ik in mijn hoofd heb

  Liked by 1 person

  1. Dat is heftig meid, maar fijn dat de medicatie helpt!! Ik ben zoals je al las mijn halve gezin kwijt, sinds 2017 gehoord dat ik borstkanker heb, geopereerd en op dit moment schoon. Op mijn twaalfde verkracht en ernstig mishandeld door 4 mannen, waar mijn moeder mij de schuld van gaf en omdat ik toen nooit geen hulp heb gehad nu dus de zwaarste vorm van PTSS. Ik hoop dat we elkaar wat steunen kunnen. Ik volg je blog nu ook en ga die van mij in het Engels doen, maar zal zwaar worden, maar ben wel wat gewend en als ik het maar doseer moet het lukken. Als het goed is kun je mijn emailadres zien, omdat ik je nu volg, dus mail me ook gerust prive als je daar behoefte aan hebt. Zo kunnen we elkaar steunen. Tot later.
   Liefs ❤ ❤ ❤

   Liked by 1 person

   1. Ach beetje meid wat heftig . Wat heb je veel meegemaakt #knuffel * logisch dat je er helemaal door heen zit .ik weet zeker dat wij elkaar kunnen steunen . En wat lief dat je mijn Freddie blog volgt ah doe ik tot later hè lieverd ❤️❤️❤️

    Liked by 1 person

   2. Ja, het is erg veel, maar gelukkig wel veel en goede begeleiding. Dank je voor je steun, dat betekend heel veel voor me, maar ook de reden dat ik dus mijn blog ptss en Queen genoemd heb en ga proberen in het Engels te doen, alleen of ik dat met de meest heftige stukken red, dat weet ik niet want Google Translate is niet de goede vertaler, dus ben nog op zoek naar ander vertaalprogramma, maar zal vast wel wat vinden. Een tip van een blog wat erg goed is, moet je echt gaan kijken is My Freddie Mercury, die is echt groot en heel uitgebreid. Ik schrijf al jaren met de blogger van die site, maar die heeft echt geweldige foto’s die ze zelf bewerkt en altijd bijzondere verhalen. Ik log nu uit, maar we houden contact!!!
    Liefs D XXX

    Liked by 1 person

   1. Nederlands is prima, ja ik heb veel meegemaakt en nog veel te schrijven, alleen ik moet het doseren, anders komt alles weer volop terug en trek ik het niet. Bedankt voor je support en steun, dat betekend heel veel voor me!!!
    Liefs Damaya ❤

    Liked by 1 person

   2. Ah gelijk heb je dat je doseert . Neem de tijd . Graag gedaan hoor lieverd en ik blijf je steunen ❤️❤️❤️ik zou denk ik ook in het Engels je blogs doen .

    Liked by 1 person

   3. Ja, dat ga ik ook maar doen in het Engels, alleen ik weet niet of ik de meest heftigste stukken er wel in het Engels op krijg, maar doe mijn best, maar ga het niet overhaasten. Thanks for your support, it means a lot to me, just like the song I chose today.
    Damaya ❤

    Liked by 1 person

   4. Ja denk dat je dan ook meer bezoekers krijg . Ja dat is wel lastig om alles in Engels te Doen . Ik vind het al knap in Nederlands . Kwa schrijven ben ik zo slecht lol .

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s