28 thoughts on “Queen press conference 1985 Australia video

 1. Thank you for your like on my comment. I had to come to check you out because I just recently saw Bohemian Rhapsody, what an amazing life tribute to him. I love all your shares and coverage. Such an amazingly​ gifted artist!

  Liked by 3 people

 2. Ik had een fout in je voornaam,, dus je zult hem nu wel hebben, soms wil ik te snel typen, en dan gaat het fout, maar nu moet het goedkomen want er zaten verder geen punten oid in, dus moet het goedkomen. Truste liefje ❤

  Liked by 2 people

  1. Ja, http://www.queenarchives.com is een goede site want is van Queen zelf, er staat veel informatie op over alle leden van de band, info over de songs en wat je maar zoekt. Ga alleen nooit af op berichten die op Facebook zijn gepost, het is daar veel haat en nijd en ze willen vooral over Freddie’s priveleven en sex praten, trap nooit in die val want dan kun je het bloggen wel vergeten. Vragen is altijd goed en domme vragen bestaan niet, alleen domme antwoorden!! Ik zit zelf niet meer op Fb want het is altijd het zelfde gezeur, ook hoe ze Adam Lambert afmaken, er is geen betere die als frontman van Queen verder kon dan hij, hij respecteerd Freddie enorm, doet de songs op zijn manier en imiteer Freddie niet, dat kan niemand, maar hij doet het goed, maar als je de bagger erover op Fb ziet dan willen ze iemand die Freddie nadoet, maar goed dat is mij mening. Zoek lekker op de Queen archive daar kun je enorm veel informatie vinden, informatie die klopt, wat heel belangrijk is.
   Zo, nu ga ik naar bed en hoop dat je mijn email nu wel hebt.
   Liefs ❤

   Liked by 1 person

   1. Nu naar je Yahoo adres gestuurd, hoop dat je de emails krijgt, ik zou die van jezelf ook uit je blog verwijderen, want als er misbruik van wordt gemaakt dan ben je echt niet blij!!!
    Ik ga nu afsluiten en benieuwd wat je post morgen is.
    Slaap lekker liefje ❤

    Liked by 1 person

  1. Ik denk wel dat ik je helpen kan, heb bv foto’s van bijzondere fans tot aan Freddie en Queen op gelakte nagels aan toe Een aanrader is ook om op de officiele Queen site te kijken, er bestaat een site met alle songs met de vertalingen en in de songs die Freddie bv schreef komen altijd een paar dingen terug zoals liefde en God. Ook zijn er veel boeken over Freddie, maar er zijn er maar weinig die echt kloppen, ik vraag dat dan vaak aan Camilla, en als je aan haar vraagt wat het beste boek is om te lezen, dan zal ze je zeker helpen, want ze heeft een ongelooflijk groot hart en helpt graag mensen op weg die op een eerlijke manier over Freddie willen schrijven, ik schrijf al vele jaren met haar, maar dat is prive, maar weet zeker als je haar om tips vraagt dat ze die graag geeft, want zoals ik al zei helpt ze graag beginnende bloggers en als er iemand verstand van bloggen heeft, dan is zei dat. Maar met foto’s vragen ed wil ik je ook altijd helpen, dat zal ik zeker met veel plezier doen, dus als je vragen hebt of iets zoekt stuur me dan een email en dan komen we er wel uit. Je hebt een mooie site en die volgers komen echt wel!!! Liefs ❤

   Liked by 1 person

   1. Okee thanks lieverd ik zal eens met haar praten voor tips ook . 😍en wat er klopt enzo ze is heel lief . Nou meid als ik vragen heb mail ik je .fijne avond hè 💋💋💋

    Liked by 1 person

 3. Great press conference, like always. A litlle tip from me, try to find the intervieuw with Freddie, by a female press lady about the I wantto break free video, Freddie drives that women crazy by twisting around her questions, I think it was in South America or Argentina, you will love it, that’s a promise. Vindt het leuk wat je post, maar als ik je een tip mag geven, post niet teveel op 1 dag want mensen die je volgen worden dat snel zat, dus doseer een beetje en wissel af met video’s met muziek, info over de groep, Freddie’s solo projecten zoals zingend de Bohimien Rhapsody onderste boven in The Royal Operahouse in London. Zijn wat tips, maar doe vooral waar je je zelf goed bij voelt en ook kun je veel vinden en leren van de blogs van Camilla. Je hebt een leuke site, trots op je, en vat mijn tips alsjeblieft niet verkeerd op ze zijn goed bedoeld en omdat dit je eerste blog is wil ik alleen maar helpen. Ik heb een eigen groep op facebook gehad, tot ik door een stalker moest stoppen, maar heb dus wel de nodige ervaring en deel dat graag met je en als ik kan helpen, laat me dat dan weten want doordat ik je volg kun je mijn emailadres zien als het goed is en anders verzin ik wel wat om je dat te sturen. You rock baby ❤ ❤ ❤

  Liked by 2 people

  1. Ah dank je wel voor je lieve berichtje ik plaats nu zoveel in de hoop nieuwe volgers te krijgen . Maar wil wel uiteindelijk naar 1 bericht per dag. Ik denk dat je die bruine vrouw bedoelt dat interview is zo leuk . Natuurlijk mag je tips geven lieverd .Graag zelfs 😊😊😊.camilia blog is echt heel mooi .

   Liked by 1 person

   1. Doe het graag!! Van Camilla’s blogs kun je echt veel leren, ze schreef je al dat zij Freddie persoonlijk heeft gekend, net als de rest van haar band, maar als je je verdiept in haar blog dan vindt je echt dingen die bijna niemand wist. Gebruik alleen nooit foto’s van haar zonder toestemming want die bewerkt ze zelf en is daar heel erg goed in. Ik heb zelf zo’n 20.000 foto’s van Queen en Freddie, dus kan je daar ook bij helpen. Volgers krijg je niet door veel op 1 dag of dagen achter elkaar te posten, beter is 1 goede uitgebreide post per dag, dan 5 kleintjes achter elkaar en hoe interessanter je het maakt hoe eerder je meer volgers krijgt en door vooral kwaliteit en juiste informatie zul je eerder volgers krijgen, dan door heel veel korte posts. Maar voor nu ben je goed bezig en als ik je helpen kan, dan zeg of stuur je het maar en laat ff weten of je mijn emailadres kunt zien, anders moeten we ff wat verzinnen om hem naar je toe te sturen.
    Liefs D ❤

    Liked by 1 person

   2. Dank je wel .ja klopt dat schreef ze echt heel gaaf . Okee zal ik niet doen haar foto.s pakken . Ah wat lief dat je me wilt helpen dan 😊dank je wel voor je lieve tips en dan dank je wel dat je me goed bezig vind .word er verlegen van 😊😊😊

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s